19 Aralık 2010 Pazar

Palladium'da Sinema Çok Kazık

Çocuğum olduktan sonra sinemaya ancak çocuk filmi seyretmek için gider oldum. Aslında evde de çocuklarla dvd seyrediyoruz ama sinemaya gitme ritüeli Kuzey'in çok hoşuna gidiyor.

Bu cumartesi bir haftadır gitmek istediği Çılgın Dostlar 3'e gittik. Öncelikle bir uyarıda bulunayım.Palladium'daki sinemalar çok kazık. Pek çok sinemada ilk seans yarı fiyatına oluyor. Fakat Palladium'daki Mars Sinemaları'nda öyle değilmiş. Bu nedenle bir tam bilet 16 TL, bir öğrenci 14 TL olmak üzere toplamda 30 TL bilet parası verdik. Oysa Hillside'da ya da Kozzy'de bunun yarı fiyatına sinemaya gidebilirdik.

Neyse, Kuzey'le içeri girdik. Üç yaşından küçükleri almadıkları için Zeynep gelemedi. Sinemaya gelmenin en büyük olayı olan patlamış mısırımızı aldık ve diğer anne-baba ve çocukların arasına katıldık.

Filmi ben çok beğenmedim ama Kuzey beğendi. Çılgın Dostlar 1'i daha çok beğenmiştim. Bu film hem komik değildi hem de biraz zorlamaydı bence. Mesela Toy Story 3'un yanına bile yaklaşamaz.

4 yorum:

  1. Plan Palladium'da sinemaya gitmekti ama geç kalınca Kozzy'e sinemaya gittim. Ahh keşke Palladium'a gitseydim dedirtti bana.

    Bilet gişesindeki kadın kabaydı. Yanlışlıkla 2 öğrenci bileti kesmiş, onları bana onları satıverdi. O koltuklar dışında tüm salon doluydu çünkü diğer sinemalara göre çok küçük (Salon3)
    Büyük mısır aldım ama büyüklüğü Kuzey'in elindeki "small" yazan mısır kadardı.
    Yer gösterici çocuk bahşiş bekledi.
    Arkamda oturan çift sürekli koltuğumu tekmeledi.
    Film çıkışında (23:00) taksi bulamadım, durağı arayıp soğukta taksi bekledim.

    10 lira fazla verseydim de Paladium'da insan gibi izleseydim keşke.

    YanıtlaSil
  2. Bu bilgiler için çok teşekkürler Efe. Demek ki neymiş, ucuz etin yahnisi yavan olurmuş. Kozzy'i sinema listemden çıkartıyorum o zaman. Palladium'un salonları güzel ve hizmet kalitesi iyi gerçekten. Bir de Hillside'ı dene bakalım. Ben uzun zamandır gitmedim. Test etmek gerek.

    YanıtlaSil
  3. selam;
    ben kozz avm ye,tiyatro izlemek için gitmiştim,aşk kokusu oyununa,tiyatro salonu çok modern ve koltuklar da çok rahattı.
    avm tam bana göre küçük ve tüm magazalar görüş mesafesinde.saatlerce sizi içerisine hapsetmiyor.

    YanıtlaSil
  4. paladium pahalı biraz evet

    YanıtlaSil