1 Aralık 2010 Çarşamba

Kuzeynep'ten haberler 2


Son haftamız çok hareketli geçti. Önce Kuzey ateşlendi. Atrık tecrübeli bir anne olduğum için panik olmadan müdahale ettim. Şurup, ılık duş, ballı limon ve bol su ile atlattık sayılır. Tabii ki geceler uykusuz geçti.

Sonra Zeynep'i kedi tırmaladı. Zeynep hayvanları çok seven bir çocuk fakat 2 yaşında olmasından dolaya tam olarak nasıl sevmesi gerektiğini bilmiyor.

Büfenin gayet uysal kedisini severken kuyruğunu çekice kedi de can havliyle bizimkini tırmalamış. 38 telefon konuşması ve internet araştırnası sonunda kedi aşılı da olsa sokakta yaşadığı için kuduz aşısı yaptırmaya karar verdim.

Aklınızda bulunsun; kuduz aşısını sadece belli devlet hastaneleri yapıyor. Anadolu yakasında Haydarpaşa Numune ve Kartal Devlet Hastanesi'ne yaptırabilirsiniz.

Aklımda kuduz aşısı karından yapılır diye kalmıştı ama koldan yapılıyor. Toplam üç kez aşı olacak. Bu arada kediyi gözlem altında tutacağız. Kaybolur ya da ölürse iki aşı daha olacak.

Bu arada Zeynep Hanım yaramazlığa full devam ediyor. 'Eline ne oldu?' dediğinde elini uzatıp, 'Miyav, vavu, uf' diyor ama yanlış eli uzatıyor o ayrı.



2 yorum:

  1. eee artık hayat;kedi tırmalamaları,daldan düşmeler,okulda itismeler,dertler, tasalar,hatta hastalıklar.Annelerın çelesi bitermi? ama en güzeli sevginizin bizi sımsıkı sarması,iyiki varsınız,annelerimiz canlarımız.

    YanıtlaSil
  2. Ben Zeynep'ten bayağı bir numara bekliyorum zaten. Bu daha başlangıç gerçekten

    YanıtlaSil